magas szelén tartalmú tabletta

Az immunrendszer, a pajzsmirigy és a sejtvédelem működéséhez, valamint a haj és köröm normál állapotának fenntartásához.

Szelén - Miért fontos?

A szelén minden sejtben megtalálható, számos enzim nélkülözhetetlen alkotóeleme. Fontos antioxidáns. A szabad gyökök eltávolításával a szelén aktívan részt vesz a sejtek védelmében, ezzel biztosítva a sejt fontos összetevőinek, például a genetikai információt hordozó anyagoknak a védelmét az oxidatív károsodásokkal szemben. E mellett a szelén megfelelő szintje fontos az immunrendszer és a pajzsmirigy normális működéséhez. A szelén hozzájárul a haj és a köröm egészségének fenntartásához, valamint a megfelelő spermaképződéshez is.

 

Mikor érdemes a szelént pótolni?

Szervezetünk anyagcsere folyamatai nem képesek felépíteni a szelént, ezért a szükséges mennyiséget normál esetben a napi táplálkozással fogyasztjuk el. Amennyiben ezt nem tudjuk valamiért biztosítani, ajánlatos a táplálék napi kiegészítése. Szelén pótlására többek között az alábbi esetekben érdemes gondolni:

 

Melyek lehetnek a szelénhiány tünetei?

 

MAGAS DÓZISÚ SZELÉNPÓTLÁS

A Cefasel® 200 nutri Szelén-tabletta magas minőségű termék a napi szelén-ellátás biztosításához. A készítmény fogyasztása biztonságos, 200 µg szelént tartalmaz nátrium-szelenit formájában, amely könnyen beépül a sejtek védelmi rendszerébe.

A Cefasel® 200 nutri szelén-tabletta a németországi Kempten-ben készül, minősített gyárban (GMP-minősítés), ellenőrzött körülmények között. A Cefasel® termékcsalád 1984 óta van jelen Németországban, ahol azóta is előkelő szerepet tölt be a gyógyszertárban kapható szelén- készítmények között.

 

 

Kattintson ide és ismerje meg jobban a Cefasel® 200 nutri szelén-tablettát!

Cefasel szelén tabletta

Ismerje meg a Cefasel szelén tablettát!


A szelén

Tudjon meg mindent a szelénről és fontosságáról!


Vásárlás

Keresse a gyógyszertárakban vagy partnereinknél!